Telephelyeink

Ford MUSTANG MACH-E 18 000 000 Ft-tól

MUSTANG MACH-E. A TELJESEN ELEKTROMOS SUV.

Bemutatjuk a Mustang Mach-E modellt: a Ford első teljesen elektromos modelljét! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv. A Mustang Mach-E egy azonnali gyorsulásra képes elektromos SUV; GT modellváltozata mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre. Készüljön fel arra, hogy újra beleszeret a vezetésbe!

Garantáltan Legjobb Ár Program

Elsődleges célunk az Ön maximális elégedettsége, amihez a minőségi munka és szakértelem mellett, elengedhetetlen, hogy az általunk forgalmazott autómárkák modelljeit a piacon a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk. Annak bizonyítékaként, hogy mi ezt komolyan gondoljuk, elindítjuk a Garantáltan Legjobb Ár Programunkat, amelynek keretén belül biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb áron juthasson hozzá új autójához, legyen szó személy- vagy haszongépjárműről.*


Ha másik márkaszalontól bekért érvényes árajánlata van, amelyik az általunk is értékesített, azonos paraméterekkel rendelkező autót alacsonyabb áron kínálja, vagy amennyiben az általunk küldött árajánlat megküldését követő 10 napon belül talál olyan céget Magyarország területén, amely új autó vásárlás esetén, ugyanazt gépjármű modellt alacsonyabb áron kínálja, akkor mi vállaljuk, hogy az adott új autót minimum azonos áron kínáljuk megvételre* Program részletei itt >>
AZ ÖN VEZETÉSI SEGÉDJE
A Mustang Mach-E-ben a legkülönbözőbb vezetéstámogató technológiák állnak rendelkezésre az intelligens parkolássegítő automatikától egészen a legmodernebb biztonsági rendszerekig.

AKKUMULÁTOR VÁLTOZATOK
A Mustang Mach-E kétféle akkumulátorral kapható, melyek a hátsókerék- és az összkerékhajtású változatban is elérhetők. A standard hatótávú Mach-E akkumulátor (75 kWh) akár 450 km teljesen elektromos hatótávra is képes. A bővített hatótávolságú akkumulátor (99 kWh) egy töltéssel akár 610 km-t is képes megtenni.

ÚJRAGONDOLT ERŐ
A Mach-E mindössze 3,7 másodperc alatt egyenletesen, csendesen gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre, és 610 km maximális elektromos hatótávolságot biztosít.

BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ
A Mustang Mach-E nyitásához nincs szükség hagyományos autókulcsra, de még kilincsre sem. Az innovatív, elektronikus ajtónyitóval (E-Latch) és a FordPass kommunikációs funkcióival gyorsan és könnyen kinyithatja járművét.

INTUITÍV KEZELŐFELÜLET
Az új Ford Mustang Mach-E lenyűgözően sokoldalú kapcsolattartási technológiájának köszönhetően a vezetési élmény teljes körűen az Ön igényeire szabható.


INTÉZZE OTTHON A TÖLTÉST
Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy elektromosra váltja benzines autóját! A jármű otthoni töltésével minden nap akár 610 km elektromos hatótávolsággal indulhat, ami utazásai nagy részére bőven elegendő lesz.

KÉNYELEM ÚTKÖZBEN
A Mustang Mach-E rendelkezik nagyteljesítményű egyenáramú töltési lehetőséggel, aminek segítségével akár 119 km hatótávot tölthet fel mindössze 10 perc alatt egy nagyteljesítményű töltőállomáson.

KEDVEZŐBB ÜZEMELTETÉS
Mivel hagyományos üzemanyagra többé nem kell költeniük, az elektromos autók tulajdonosai kedvezőbb üzemeltetési költségekkel számolhatnak. Átlagos megtakarítás 470 332 Ft évente. A kalkulációhoz használt értékek hagyományos üzemanyaggal működő járműnél évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 l/100 km üzemanyag-fogyasztás és 388 Ft/l-es üzemanyagköltség, míg elektromos hajtású járműnél 35,33 Ft/kWh villamosenergia-költség, 18 kWh/100 km-es fogyasztás és kizárólag otthoni töltés.


ALACSONYABB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A kevesebb mozgó alkatrésznek, valamint a Ford 8 éves akkumulátorgaranciájának köszönhetően a Mustang Mach-E tulajdonosai 5 év (vagy 95 000 km) alatt a karbantartási költségek több mint 50%-át takaríthatják meg a benzin- vagy dízelüzemű járművekhez képest.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2024.04.01-től megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. Az ajánlat visszavonásig érvényes! A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

INNOVATÍV DIZÁJN

Gyönyörűen kidolgozott dizájn, összetéveszthetetlen megjelenés. A Ford Mustang Mach-E lenyűgöző formavilágával kitűnik a tömegből.


TELEFONKULCS FUNKCIÓ
Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.

E-ZÁR RENDSZER
A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a telefonját vagy a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó. Amikor kiszáll az autóból, a rendszer automatikusan lezárja magát.

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ MŰKÖDTETÉS
A kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

TÁGAS, ELEGÁNS UTASTÉR

Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást. Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet bármilyen jellegű utazáshoz.


B&O HANGRENDSZER
Készüljön fel a 10 hangszórós B&O hangrendszer erőteljes hangélményére! A Bang & Olufsen otthoni hangszórói által ihletett, műszerfalba épített gyönyörű hangprojektor már el is nyert egy rangos belsőépítészeti díjat. A rendkívül hatékony, könnyű és kis helyet foglaló mélynyomó erőteljes basszust sugároz.

PANORÁMATETŐ
Az opcionális panorámatető természetes fénnyel árasztja el a belső teret, így az utastér még tágasabbnak tűnik. A speciális belső burkolatnak köszönhetően a belső tér nyáron hűvösebb, télen melegebb marad.

ELSŐ CSOMAGTARTÓ
A Mustang Mach-E egy kicsivel több tárolást biztosít elöl. A kényelmesen elhelyezett első csomagtartó akár 88 literes további tárolóhelyet biztosít. Ideális az otthoni töltőkábel tárolására a spontán hétvégi kirándulásokon.

A MUSTANG MACH-E FUNKCIÓI

A fejlett vezetéstámogató technológiáktól az emelt szintű csatlakoztatott funkciókig és innovatív dizájnrészletekig: a Mustang Mach-E könnyed, élvezetes és az igényeihez igazodó vezetési élményt nyújt. A stílusos kialakítású utastér az intelligens, kulcs nélkül működő E-zár rendszerrel nyitható. Az autóban számos modern műszaki megoldással fokozható a teljesen elektromos vezetési élmény. Ilyen például az intuitív egypedálos vezetési rendszer a zökkenőmentes, könnyed vezetésért, valamint a három választható vezetési üzemmód, amely a jármű teljesítmény-beállításait finomítja. A következő generációs csatlakoztatott funkciók, például a FordPass Connect és a Ford SYNC 4A, lehetővé teszik, hogy minden eddiginél jobban együttműködjön a Mustangjával.

VEZETÉSI MÓDOK
Mustang Mach-E járművében a saját stílusához igazíthatja a vezetési élményt. A három különböző vezetési mód: az Active, a Whisper és az Untamed eltérő motorhanggal, hangulatvilágítással és elektromos SUV-érzékenységgel alkalmazkodik a hangulatához.


EGYPEDÁLOS VEZETÉS
A Mustang Mach-E modell modern egypedálos rendszerrel vezethető. Ha leveszi a lábát a gázpedálról, az autó automatikusan és könnyedén lelassul. A lassulás közben általában elvesző energiát a rendszer megtartja, és az akkumulátor hatótávolságának növelésére használja fel. A rendszer lényege az, hogy utazás közben általában egyetlen pedál szükséges a vezetéshez. Csak hirtelen fékezéshez kell használnia a fékpedált.

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA
Vegye könnyedén a legnagyobb forgalmat is! Az adaptív sebességtartó automatika leállító-elindító funkciója automatikusan megtartja az Ön előtt haladó járműtől a távolságot. Dugóban akár le is állítja a járművet, majd automatikusan visszagyorsít a kívánt sebességre.

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER
Az Ütközésmegelőző rendszer kamera segítségével figyeli az Ön előtt lévő útszakaszt, és figyelmezteti, ha járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal való lehetséges ütközést észlel. Ha a vezető nem reagál időben a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan akár teljes fékerőt is alkalmaz, ezzel mérsékelve vagy akár el is hárítva egyes frontális ütközéseket.

AKTÍV PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER
Ha kívánja, az autó le is parkol Ön helyett. Aktiválás után az Intelligens Aktív Parkolássegítő először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos helyet, majd ezután könnyedén be- vagy kikormányozza az autót. A hátrameneti és az oldalsó parkolást segítő eszközök hangjelzést is adnak, ha túl közel kerül az Ön körül lévő tárgyakhoz.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER ÉS KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER
Így még többet lát. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer segít kitolatni mindenhonnan, figyelmeztetve Önt, ha bármelyik oldalról jármű közeledik.

Hasonlóképpen a Holttérfigyelő rendszer a holttérben tartózkodó járműveket figyeli vezetés közben. Veszély észlelése esetén a rendszer mindkét visszapillantó tükörben fényjelzéssel figyelmeztet.

ELKERÜLŐ KORMÁNYZÁS
A Mustang Mach-E a több funkciót magában foglaló Ütközésmegelőző rendszer részeként Elkerülő kormányzást is alkalmaz. Ezt a technológiát úgy tervezték, hogy észleli, ha Ön egy akadályt igyekszik kikerülni, és plusz kormánytámogatást nyújt, hogy el is kerülje az útban lévő tárgyat.

AUTOMATIKUS FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS
A Mustang Mach-E automatikusan lekapcsolja a fényszórókat, ha szembejövő forgalmat érzékel. Az Automatikus fényszóróvezérlés automatikusan bekapcsolja a fényszórókat, amint az Ön előtt álló útszakaszon szabad az út.

SYNC 4A
A Ford SYNC 4A egy felhőalapú csatlakoztatott autós kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést tesz lehetővé. A vezeték nélküli okostelefonok integrációja, az elektromos járművek töltésének kezelése, az intuitív 15,5"-os érintőképernyő, és még sok minden más teszi lehetővé, hogy megtapasztalja járművében a csatlakoztathatóság új világát.


VEZETÉK NÉLKÜLI FRISSÍTÉSEK
A Mustang Mach-E-t folyamatos fejlődésre tervezték. A biztonságos vezeték nélküli frissítések számos fejlesztést biztosítanak autójának: a SYNC® 4A szoftver frissítésétől a jármű minőségét, képességeit és kényelmét javító frissítésekig. A legtöbb ilyen frissítés automatikusan kerül telepítésre az innovatív, felhőalapú technológia segítségével. A nagyobb frissítések az Ön számára megfelelő időben és helyen telepíthetők WIFI-n keresztül.

FORDPASS ALKALMAZÁS
Csatlakoztassa Mach-E járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy minél több intelligens funkcióhoz férjen hozzá. Telefonja segítségével megkeresheti, távirányítással zárhatja vagy nyithatja autóját, ellenőrizheti a gumiabroncsnyomást, valamint megkaphatja a jármű állapotriasztásait. Telefonjával megtervezheti az utazásokat, majd elküldheti az úti célokat a járművébe, és szükség esetén automatikusan megterveztetheti a töltést az útvonal mentén. Exkluzív Mach-E funkció az „Intelligens hatótávolság”, mely megjeleníti a töltési szinteket, a hátralévő távolságot és az útba eső köztéri töltőpontokat.


Használja ki az ingyenes hozzáférést a FordPass Töltőhálózathoz is, amellyel kedvezményes töltés érhető el a NewMotion és az IONITY töltőállomásokon.

VEZETŐI PROFIL ÉS SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG
Amikor párosítja okostelefonját a FordPass-szal, a Mustang Mach-E a különböző beállításokat az Ön előre kiválasztott preferenciáihoz igazítja. Ide tartozik az ülések és tükrök, valamint a kedvenc rádióállomása beállítása, sőt, még a hangulatvilágítás és a műszerfal tetszés szerinti személyre szabása is. A még személyesebb élmény érdekében létrehozhatja saját egyedi profilképét is.

UTAZÁSTERVEZŐ
Az elektromos jármű (EV) Utazástervezője teljes magabiztosságot nyújt az úton. Állítsa be az úti célt, és a rendszer személyre szabja az útvonalat az akkumulátor töltöttségi szintje és a rendelkezésre álló nyilvános töltőpontok alapján. Előre megtervezheti az útvonalat is. Egyszerűen állítsa be úti célját és keressen töltőállomásokat a FordPass alkalmazással, majd küldje el az útvonalat közvetlenül a jármű SYNC 4A rendszerébe.

TÁVOLI JÁRMŰVEZÉRLÉS
A FordPass távvezérlő funkciói lehetővé teszik a Mustang Mach-E bezárását és kinyitását, a motor elindítását vagy leállítását, valamint a töltés állapotának gyakorlatilag bárhonnan történő ellenőrzését. Beállíthat indítási ütemezést is, hogy a jármű beállításai pontosan olyanok legyenek, amilyennek Ön szeretné, még mielőtt beülne a volán mögé.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS
Maradjon kapcsolatban a világgal Mustang Mach-E-autójában is! Az alapfelszereltségként kapható vezeték nélküli töltőpaddal kényelmesen, töltőkábel nélkül töltheti fel kompatibilis okostelefonját. Egyszerűen helyezze a készüléket a jármű töltőpadjára. Így a stílusos belső tér letisztult marad, felesleges vezetékek nélkül, mobileszközei pedig mindig feltöltve és használatra készen várják.

TELEFONKULCS FUNKCIÓ
Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.


E-ZÁR RENDSZER
A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a telefonját vagy a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó. Amikor kiszáll az autóból, a rendszer automatikusan lezárja magát.

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ MŰKÖDTETÉS
A kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt

-19%

28 100 000 Ft

  

22 856 000 Ft  

HAVI 436 395 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Extended RWD 294 LE

Modell kód: Extended RWD 294 LE
28 100 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500189
22 856 000 Ft
Modell kód: Extended RWD 294 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500189

Szín:alap

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

0 kwh

Elektromos

2024

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-19%

28 350 000 Ft

  

23 040 000 Ft  

HAVI 439 908 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Standard RWD 269 LE

Modell kód: Standard RWD 269 LE
28 350 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500722
23 040 000 Ft
Modell kód: Standard RWD 269 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500722

Szín:alap

Akku kapacitás:75 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

75 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-19%

28 350 000 Ft

  

23 040 000 Ft  

HAVI 439 908 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Standard RWD 269 LE

Modell kód: Standard RWD 269 LE
28 350 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500637
23 040 000 Ft
Modell kód: Standard RWD 269 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500637

Szín:alap

Akku kapacitás:75 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

75 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-18%

30 100 000 Ft

  

24 566 000 Ft  

HAVI 469 044 FT-TÓL!

FORD MUSTANG Extended AWD 351 LE

Modell kód: MACH-E Extended AWD 351 LE
30 100 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500001
24 566 000 Ft
Modell kód: MACH-E Extended AWD 351 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500001

Szín:-

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

-

0 kwh

Elektromos

2024

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-18%

30 100 000 Ft

  

24 576 000 Ft  

HAVI 469 235 FT-TÓL!

FORD MUSTANG Extended AWD 351 LE

Modell kód: MACH-E Extended AWD 351 LE
30 100 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500190
24 576 000 Ft
Modell kód: MACH-E Extended AWD 351 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500190

Szín:-

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

-

0 kwh

Elektromos

2024

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-17%

30 850 000 Ft

  

25 540 000 Ft  

HAVI 487 641 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Standard AWD 269 LE

Modell kód: Standard AWD 269 LE
30 850 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500805
25 540 000 Ft
Modell kód: Standard AWD 269 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500805

Szín:alap

Akku kapacitás:75 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

75 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-17%
4 ÉV GARANCIA

31 300 000 Ft

  

25 990 000 Ft  

HAVI 496 233 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Extended RWD 294 LE

Modell kód: Extended RWD 294 LE
31 300 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500191
25 990 000 Ft
Modell kód: Extended RWD 294 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500191

Szín:alap

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

0 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-17%

31 300 000 Ft

  

25 990 000 Ft  

HAVI 496 233 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Extended RWD 294 LE

Modell kód: Extended RWD 294 LE
31 300 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500192
25 990 000 Ft
Modell kód: Extended RWD 294 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500192

Szín:alap

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

0 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Rendelés alatt

-22%
+1 ÉV GARANCIA

34 913 000 Ft

  

27 190 000 Ft  

HAVI 519 145 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E Extended Range Premium AWD Ice White Edition

Modell kód: Mustang Mach-E Extended Range Premium AWD Ice Whi
34 913 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500854
27 190 000 Ft
Modell kód: Mustang Mach-E Extended Range Premium AWD Ice Whi
Hirdetési kód: PRCAR-500854

Szín:fehér

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:258 kW / 351 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

fehér

0 kwh

Elektromos

2023

258 kW / 351 LE

0 km

Rendelés alatt

-18%

36 900 000 Ft

  

30 090 000 Ft  

HAVI 574 516 FT-TÓL!

FORD Mustang Mach-E GT Extended AWD 487 LE

Modell kód: GT Extended AWD 487 LE
36 900 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500131
30 090 000 Ft
Modell kód: GT Extended AWD 487 LE
Hirdetési kód: PRCAR-500131

Szín:alap

Akku kapacitás:0 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

WLTP hatótáv vegyes:0 km

alap

0 kwh

Elektromos

2023

0 kW / 0 LE

0 km

Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink

Kérjük válasszon márkát!
Kérjük válasszon telephelyet!


Kérjük válasszon telephelyet!

Visszahívást kérek


Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.
Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem. A tájékoztató ismeretében hozzájárulok a sütik használatához. További információk