Telephelyeink

Ford FIESTA 4 750 000 Ft-tól

AZ ÚJ FORD FIESTA

Itt az Új Fiesta. Újragondolva és újraalkotva. Ön is felfedezheti, mi mindent rejteget még a lélegzetelállító külsején kívül. Korszakalkotó design és személyre szabható stílus. Így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, amely elégedett mosolyt fog az arcára csalni.


Látványos, új összhatás

Az Új Fiesta ultramodern, elegáns, mégis megnyugtatóan ismerős: olyan, mint az eddigi Fiesták, csak még jobb. Kecsesen áramvonalas karosszéria. Aprólékos kidolgozottság és modern megoldások. Az első pillantásra látszik: ez nem akármilyen autó.

Elegáns megjelenés. Megnyugtató hangulat.

A belső tér olyan helyet kínál a vezetőnek és utasainak, ahol örömmel töltenek majd időt. Az Új Fiesta az elegáns megjelenés mellett nyugalmat is áraszt. Kialakítása pedig minden részletében jól megtervezett. A kidolgozott formák és modern megoldások feltűnő szépséggel párosulnak. Sokféleképpen alakíthatja igényeihez, így olyan egyéni belső teret hozhat létre, amely átgondolt, kényelmes és tökéletesen illik Önhöz.Tekintse meg videónkat is!

Ez aztán okos!

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Amikor az Új Fiestáját beindítja, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolást segítő és az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer. Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni az életét.

Stresszmentes ki- és beparkolás

A parkolás olykor meglehetősen bonyolult. De nem az Ön Fiestájával. Az Aktív ki-/beparkolást segítő rendszer ugyanis a párhuzamos parkolóhelyekre való bekormányozásnál többre is képes. A Kiparkolást segítő rendszer a parkolóhelyről való kiálláskor is a segítségére lehet. A párhuzamos és a merőleges parkolást segítő rendszer képes érzékelni, hogy a hely elegendő-e az autó számára, majd elvégzi a betolatást. A parkolórendszer oldalérzékelője figyelmezteti Önt az esetleges oldalsó akadályokra is.


Automatikus sebességtartás

Az Adaptív sebességtartó automatikával kiválaszthatja a kívánt sebességet, és a rendszer segít azt megtartani. A beépített érzékelő észleli az elöl haladó járművet, és a Fiesta lassításával tartja az előre beállított távolságot. Amint szabad az út, a rendszer ismét felgyorsít az előre beállított sebességre.


A rendszer a gyalogosokat is segít megvédeni

Az Ütközésmegelőző rendszer akár 130 méteres távolságból észleli az áthaladó, illetve a jármű útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket és gyalogosokat, és figyelmeztet a jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd. Ez az új technológia a gázolások súlyosságának csökkentését, illetve a gázolások teljes elkerülését célozza. Akár 80 km/h sebességig képes működni, ráadásul éjszaka is.


Tolatni egyszerű

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamerával végre mindent láthat a kijelzőn, ami az autó mögött van. A rendszer hátramenetbe váltáskor automatikusan bekapcsol, és a kijelzőn megjelenő virtuális segédvonalak segítségével akár a legszűkebb helyekre is beállhat.


Emelkedőn is gyerekjáték biztonságosan indulni

A Visszagurulásgátló funkció induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is uralhatja az autóját, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-11-01

-5%

5 548 000 Ft

  

5 250 000 Ft  

HAVI 74 692 FT-TÓL!

FORD FIESTA CONNECTED 1.1L PFI 75LE M5

Modell kód: FIESTA-2021/3-20210419_01
5 548 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-42798
5 250 000 Ft
Modell kód: FIESTA-2021/3-20210419_01
Hirdetési kód: PRCAR-42798

Szín:MAGNETIC

Hengerűrtartalom1100 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2021

Teljesítmény:55 kW / 74 LE

Váltó:5 FOK. MANUÁLIS

MAGNETIC

1100 cm3

Benzin

2021

55 kW / 74 LE

5 FOK. MANUÁLIS


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink

Kérjük válasszon márkát!
Kérjük válasszon telephelyet!


Kérjük válasszon telephelyet!

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk